RMN Super-Conductiv SuperMark 1.5 T

RMN Super-Conductiv SuperMark 1.5 T

Supermark 1.5T este un RMN super-conductiv cu un nou design și cu rezistență înaltă a câmpului, viteza de scanare rapidă  lansată în 2014 de ANKE după mulți ani de cercetare dezvoltare  in  RMN.

Tehnologia unică „winding” și ” shielding” situeaza  SuperMark 1.5 T în segmentul de piata  de înaltă performanță.

„Tehnologia de bobinare” este un fel de tehnologie de bobinare a bobinei cu magnet superconductor, această tehnologie asigură pe deplin omogenitatea câmpului magnetic și gama de imagini, asigură cea mai bună omogenitate a câmpului magnetic și un câmp vizual mare de scanare. Comparativ cu tehnologia anterioară, tehnologia „winding” oferă o omogenitate de câmp magnetic de 2 ori mai mare, în timp ce gama de imagini este ridicată până la 50 cm x 50 cm x 50 cm (X, Y, Z ).

Eddy curent este întotdeauna un factor important care afectează calitatea imaginilor  de rezonanță magnetică.  Curentii turbionari produc artefacte si reprezinta  sursa de zgomot a imaginii.

Tehnologia ecranării este un fel de tehnologie compusă de ecranare – poate elimina influenta de curenți turbionari cu 80%, pentru a obține imagini de înaltă rezoluție și a reduce zgomotul sistemului.

Magnetul SuperMark 1.5 T folosește cel mai bun design de cavități de 1.45 m , combinând cu bobina unică  Nb-Ti , garantează deschiderea magnetului și reducerea claustrofobiei pacienților, oferă un FOV mare, elimină distorsiunea marginilor și fenomenul negru cauzat de scanarea FOV mare în magneți ultra-scurți.

Sistemul folosește o combinație de tehnologie de șlefuire: acționarea activă + dinamică shimbing + echilibrare pasivă, uniformitatea câmpului magnetic a atins standardul internațional avansat: 45cm DSV≤0,45ppm (VRMS)

Sistemul Supermark 1.5T are o deschidere mare: 605 mm, deschiderea mare nu oferă doar un spațiu confortabil pentru pacient, ci oferă și posibilitatea scanării pacienților în orice tip de corp.

Pentru a reduce costurile, SuperMark 1.5T adoptă o tehnologie cu magnet de heliu scăzut, capacitatea totală de numai 550L, combinată cu tehnologia consumului capului rece și „0 fierbere”, garantează că nu este necesară reumplerea heliului lichid în 3-5 ani –  cost scazut in operare.

Amplificatorul RF de înaltă putere de 20 kw, realizat de principalul partener al ANKE, compania ANALOGIC din Statele Unite

Noua bobină eficientă, cu 8 canale, cu bobină cu identificare inteligentă și funcția de reglare automată, combinată cu tehnologia SENSE cu sistem de achizitie paralel , poate realiza achiziția paralelă în direcțiile X, Y, Z,

Tehnologie de achiziție paralelă SENSE este similară cu sistemul de scanare CT multi-slice, într-o singură scanare, poate aduna mai multe niveluri în același timp;

Multi-slice CT poate colecta numai secțiunea axei Z în mai multe straturi, dar RMN poate colecta în direcția axei Z, de asemenea, poate colecta în axa X și axa Y.

Tehnologia de achiziție paralelă SENSE  este combinată cu o lățime de bandă ultra-înaltă de 1,6 MHz, este o inovație care realizează performanța și viteza pentru RMN și aduce imaginile RMN  într-o nouă eră.

Sistemul de gradient furnizează informații despre locație, generează codificarea spațiului și oferă câmp de gradient sensibil la difuzie  Este fundamentul rezoluției în sistemele de imagine cu rezonanță magnetică.

Intensitatea câmpului de gradient determină direct capacitatea de codificare spațială, intensitatea câmpului de gradient este, de asemenea rădăcina obținerii imaginilor de înaltă rezoluție de 50 cm FOV .

Un alt parametru important, viteza de gradient slew, influențează viteza de scanare RMN.

SuperMark 1.5 T oferă o intensitate a câmpului de gradient de până la 40 mT / m, rată de zgomot de până la 150 T / m / s, acest sistem de gradient extrem de puternic poate crea posibilitatea de infinit.

Structura hardware a sistemului de gradienți din SuperMark 1.5 T este furnizată de Compania Analogică SUA.

Stația de lucru de înaltă performanță: CPU de 3,0 GHz / memorie de 4 GB / capacitate de 1 TB, poate finaliza cu ușurință și rapid toate fluxurile de lucru, cum ar fi: înregistrarea pacientului, controlul scanării, navigarea imaginilor și aplicații avansate postprocesare (MIP și MPR, etc) și comenzile echipamentelor externe (stație de lucru, cameră cu laser, etc.).

Sistemul ANKE unic de protecție a datelor „DIS” poate garanta pe deplin că sistemul poate păstra datele pacienților în orice caz anormal, cum ar fi întreruperea alimentării.

SuperMark 1.5 T sistem de imagistică prin rezonanță magnetică asamblat cu software ANKE bazat pe meniul de utilizare WINDOWS utilizator, ușor de învățat, include secvența de scanare, controlul secvenței, prelucrarea datelor, reconstrucția imaginii, prelucrarea imaginilor, software-ul de analiză, interfața cu camera, , software de management și software de gestionare a fișierelor etc.).

Funcțiile inteligente de asistare a parametrilor atât pentru începători cât și pentru operatori calificați, permit obținerea de imagini bune.

Sistemul de operare Windows 7, răspunde perfect  utilizatorului, oferă o interfață prietenoasă de interacțiune cu utilizatorul

Oferă capacitate rapidă de procesare paralelă, multiplă, viteză de reconstrucție ≥ 1500 ips.

Beneficii  :

 • Imaginile de înaltă rezoluție cu o grosime de slice subțire îmbunătățesc diagnosticul;
 • Designul cu magnet scurtă  aduce un plus de confort pacienților ;
 • Viteza rapidă de scanare îmbunătățește eficienta  muncii.

Scanare rapida :

 • SuperMark 1 _5T este potrivit pentru toți pacienții.
 • Funcționarea simplă și conceptul de bobină matrice pe întregul corp reduc timpul de examinare și îmbunătățesc foarte mult eficiența muncii.

Avantajele tehnice

 • Sistem de magnet superconductor fiabil scurt, cu consum zero de heliu lichid;
 • Noua generație de spectrometru multicanal complet digitizat și extensibil;
 • Sistem puternic de înaltă eficiență și gradient de înaltă fidelitate;
 • Bobină de recepție RF multi-canal (PA) cu identificare inteligentă;
 • Imagini clinice convenționale de înaltă rezoluție;
 • Imagistică funcțională avansată .

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160