Service

Service

MG Medical Ecoline este o companie ce asigură service complet, multi marcă pentru echipamente medicale de imagistică cărora le asigurăm mentenanță și intervenții de service.
Compania noastră este permanent interesată să-și îmbunătățească calitatea serviciilor.
Domeniul de vârf în care activăm impune și adoptarea standardelor de calitate practicate de producătorii platformelor tehnologice pe care le servisăm.
Întreaga noastră activitate se bazează pe proceduri și procese care au ca scop principal menținerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor prestate clienților noștri.
Investim permanent în pregătirea continuă a inginerilor noștri, conștientizând că este singura opțiune pentru a face performanță într-un sistem de calitate impus de domeniul aparaturii medicale.
MG Medical Ecoline  și-a format  o echipă tânăra și devotată de ingineri de service pregătiți profesional să intervină la cererile dumneavoastră privind echipamentele din domeniul Imagisticii Medicale aflate în portofoliu.

Formarea inginerilor de service și a specialiștilor de aplicații s-a realizat la producători sau la companii specializate. Portofoliul nostru cuprinde, pentru prima dată pe piața românească  echipamente RX și CT produse de Siemens.

Preocuparea noastră este sa va oferim acea solutie care corespunde bugetului alocat.

Avem convingerea că elementele de noutate aduse de noi pe piață, reprezintă o alternativă binevenită și așteptată de clienții care operează platforme tehnologice medicale. Determinarea noastră este de a ne perfecționa și îmbunătății prestațiile bazându-ne pe procese interne și proceduri adaptate realităților din piață.

Suntem totodată și o alternativă pentru dezvoltarea unor soluții tehnice mai ieftine dar cu performanțe tehnice și de exploatare comparabile cu ofertele promovate de competitori.

Vom prelua solicitările dvs trimise pe e mail-ul dedicat: office@medicalecoline.ro

Avantaje

Service Echipamente

MG Medical Ecoline detine autorizatia de manipulare nr.  AI 1793/2020 pentru urmatoarele echipamente:

Contacteaza un membru Customer Service prin serviciul
Call Center: (+40) 741 297160 ; pentru mai multe detalii si suport scrie-ne pe office@medicalecoline.ro  Vezi gama noastra de Pachete Service la care asiguram suport si alege-l pe cel optim pentru afacerea ta.

Autorizatia

Contacteza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160

Vezi gama noastra de Pachete Service la care asiguram suport si alege-l pe cel optim pentru afacerea ta.