CT Mobil dislocabil in container pliabil

CT Mobil dislocabil in container pliabil

Solutia modulară ANATOM  CT utilizata beneficiaza de separarea fluxului pacient de fluxul personal de operare a sistemului CT facandu-l sigurul sistem gandit pentru aplicatii in boli infectioase ale sistemului respitrator. Mai mult, aerul condiționat si  și ventilația sunt proiectate în mod dublu – circuite separate pacient – personal operator evitand  infecția care traversează circulația aerului. Nivelul de protecție al camerei de expunere este de  4 mm echivalent  plumb, ceea ce este în conformitate cu standardele internaționale de protecție împotriva radiațiilor CT.

Ofera solutii pentru sistemul nervos, solutii pentru sistemul respirator, solutii osoase si articulare, solutii pelviene,pentru corp, solutii pentru trasaturi faciale, solutii pentru stomatologie soluții avansate de vase de sânge etc.

Pe lângă furnizarea funcției de poziționare asistată in configuratia de bază, solutia modulara ANATOM CT beneficiaza de tehnologia de scanare pulmonară în doză ultra-mică bazată pe AI și o varietate de module de analiză a imaginilor bazate pe Artificial

Software-ul de analiză bazat pe AI poate obține rapid informațiile patologice ale fiecărei părți și poate îmbunătăți considerabil eficiența diagnosticului medicilor. Pe de altă parte, poate ajuta medicii să-și îmbunătățească abilitatea profesională , nivelul de diagnostic și să evite sau să reducă în mod eficient apariția diagnosticului ratat și a diagnosticului greșit.

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160