CT ANATOM S800 / 256 slices

CT ANATOM S800 / 256 slices

ANATOM S800 utilizează o platformă de inteligență artificială cu flux complet de la poziționarea pacientului, scanare, controlul dozei, suprimarea artefactelor, imagistica din spectrul de energie, reducerea zgomotului de imagine și post-procesarea imaginii la asistență de diagnostic, făcând din „tehnologia inteligenței artificiale” un adevărat asistent al medicilor pentru tehnologii operaționale și diagnosticare, îmbunătățirea examinării, eficiența și acuratețea diagnosticului în mod cuprinzător.

ANATOM S400 cu deschidere portal de 76 cm

Cu ajutorul unui sistem de percepție vizuală binoculară profundă – Apps învățarea profundă este utilizată pentru a oferi dispozitivului capacitatea cognitivă și comportamentul pentru a permite sistemului să identifice în mod inteligent mai multe puncte de poziționare pe corpul uman afișînd site-ul de scanare pe terminal inteligent cu ecran tactil. De asemenea, permite identificarea automată a poziției izocentrice a locului de scanare propus pentru a obține o poziționare precisă și inteligentă a pacientului.

ANATOM S800 adoptă noua generație de detectoare OptiWave de 8 cm de la ANKE.
Grile anti-împrăștiere stereoscopice AccuShape3D, astfel încât distanța de la razele X la unitatea de recepție corespunzătoare a detectorului să fie aceeași. Pe lângă obținerea de imagini de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, obține, de asemenea, o acoperire a corpului cu o lățime de 8 cm atât în ​​scanarea axială, cât și în spirală.

Cea mai rapidă viteză a lui ANATOM S800 de 0,256 secunde/rotire, combinată cu tehnologia de scanare rapidă HD cu pas mare, permite o viteză de scanare de 255 mm/s, ceea ce este mai propice pentru examinarea unică a accidentului vascular cerebral, examinarea TRO a durerii în piept unică, scanarea de îmbunătățire combinată în trei faze pe mai multe locații și întregul corp. examen CTA supradimensionat.

În plus, sistemul oferă cea mai rapidă viteză de reconstrucție din industrie, de 100 de cadre pe secundă, oferind medicilor un diagnostic definitiv în primă instanță și oferind pacienților mai mult timp pentru a-și salva viața.

Odată cu progresul și dezvoltarea tehnologiei CT, utilizarea imagistică de diagnostic CT ANATOM S800 folosește algoritmul de reducere a zgomotului imaginii de înaltă fidelitate Artist, bazat pe tehnologia de învățare profundă pentru a optimiza și procesa imagini cu doze mici.

În comparație cu alți algoritmi, Artist permite o separare mai minuțioasă a zgomotului de semnalul imaginii și se asigură că nu se pierd informații despre detaliile imaginii în timpul procesării, rezultând imagini clinice de înaltă rezoluție la doze mici.

Achiziția și reconstrucția submilimetrică sunt acum posibile cu marea majoritate a dispozitivelor, diagnosticarea este îngreunată de raportul semnal-zgomot scăzut al feliei subțiri a imaginii.

ANKE propune tehnologia de reconstrucție a imaginii subțiri de înaltă rezoluție ASR (AI Super Resolution reconstruction), care utilizează o unitate de procesare a rețelei neuronale pentru a corecta și reconstrui artefactele datelor de proiecție suprapuse cu artefacte prin intermediul învățării profunde, care poate reduce semnificativ artefactele suprapuse și poate îmbunătăți rezoluția imaginilor CT. Prin obținerea de imagini super subțiri cu o rezoluție înaltă de 0,3125 mm, veți îmbunătăți acuratețea clinică.

Există două metode frecvent utilizate de descompunere a energiei cu raze X, una se bazează pe domeniul datelor de proiecție, cealaltă este domeniul datelor imaginii.

Spectrum CT poate obține un efect bun de separare a energiei, dar din cauza costurilor mari de achiziție și întreținere, acestea nu pot fi utilizate și promovate pe scară largă. Având în vedere acest lucru, am introdus tehnologia „Flexible Spectrum Imaging” bazată pe sisteme convenționale de generare de raze X și OptiWave.

Tehnologia folosește o metodă flexibilă de scanare cu comutare de tensiune pentru a achiziționa date și utilizează algoritmi de reconstrucție iterativă accelerați de AI și tehnici de reconstrucție a energiei pentru a obține imagini din spectrul de energie.

Tehnologia folosește o metodă flexibilă de scanare cu comutare de tensiune pentru a achiziționa date și utilizează algoritmi de reconstrucție iterativă accelerați de AI și tehnici de reconstrucție a energiei pentru a obține imagini din spectrul de energie.

Imagistica CCTA, ca cea mai importantă aplicație clinică a CT post 128 de rânduri, a fost întotdeauna cel mai important punct tehnic de interes pentru utilizatori în timpul procesului de achiziție și utilizare.

ANKE folosește hardware avansat, algoritmi noi și tehnologie de imagistică AI de vârf în ANATOM S800 CT, profitând de detectorul de corp cu lățimea de 8 cm, pentru a oferi pacienților o rată de succes ridicată și un confort ridicat al experienței de examinare, oferind operatorilor și clinicienilor un mod rapid și confortabil de a diagnostica. Oferă operare și diagnostic ușor, rapid și confortabil atât pentru operator, cât și pentru clinician.

  • Tehnologia de pas adaptiv coronarian AccuPitch, combinată cu tehnologia de declanșare inteligentă AccuGating și tehnologia de modulare a curentului Adose mA, permite imagistica CCTA la doze ultra-scăzute și doze scăzute de agent de contrast.
  • Examinarea arterei coronare susținută de selecția inteligentă a fazei, omiterea inteligentă a bătăilor premature, editarea inteligentă a ECG
  • Perfect adaptat pacienților cu frecvență cardiacă ridicată și ritmuri complexe cu suportul tehnologiei de corecție a mișcării
  • Extracție și analiză coronariană cu un singur clic, ecografie intravasculară simulată IVUS, analiza plăcii, analiza funcției cardiace, analiza scorului de calcificare, endoscopie vasculară, tehnologie CT-FFR pentru procesare confortabilă a imaginii și diagnostic precis.

Solutii Clinice

Soluții pentru accidente vasculare cerebrale: inclusiv screening one-stop a accidentului vascular cerebral, analiza hemoragiei cerebrale cu un singur clic, achiziție de mA ultra-scăzută și tehnologie de procesare a imaginii Artist Intelligent pentru a asigura date precise la doze mici.

Soluție pentru centrul durerii toracice: acoperă întregul torace în 5-6 secunde, cu porțiune ECG inteligentă, tehnologie inteligentă mA și ajustare inteligentă a colimației pentru a asigura pe deplin scanarea la doze mici.

ANKE a realizat screening pulmonar cu doze mici (doze ultra-scăzute) utilizând tehnologia Adose mA, Adose kV și algoritmul avansat Artist, combinate cu tehnologia superioară de reconstrucție ASR de înaltă rezoluție și analiza nodulilor pulmonari pentru a se asigura că leziunile mici nu sunt ratate și că medicii sunt mai eficienți în diagnosticul lor.

CT ANATOM S800  oferă, de asemenea, funcții de analiză pulmonară, cum ar fi bronhoscopia cu simulare înaltă și analiza inteligentă a pneumoniei, pentru a satisface pe deplin aplicațiile clinice ale departamentelor respiratorii și ale altor departamente.

Soluția Orthopedics Direct: include tehnologia de separare a cărnii și oaselor cu o singură atingere, fluoroscopie de fixare osoasă internă, artefacte iterative și de demetalizare energetică, tehnologie de analiză a coloanei vertebrale și a coastelor și multe altele. Tehnologia de analiză a coloanei vertebrale folosește o abordare de deep learning, susținută de multe date , pentru a automatiza extracția coloanei vertebrale, identificarea și etichetarea și pentru a reconstrui automat tăietura optimă, eliberând astfel medicul de sarcinile de bază obositoare pentru a petrece mai mult timp pe cazuri complexe.

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160