CT ANATOM S400 / 128 slices

CT ANATOM S400 / 128 slices

ANATOM S400 utilizează o platformă de inteligență artificială cu flux complet de la poziționarea pacientului, scanare, controlul dozei, suprimarea artefactelor, imagistica din spectrul de energie, reducerea zgomotului de imagine și post-procesarea imaginii la asistență de diagnostic, făcând din „tehnologia inteligenței artificiale” un adevărat asistent pentru tehnologii operaționali și diagnosticarea medicilor, îmbunătățirea examinării eficiența și acuratețea diagnosticului în mod cuprinzător.

ANATOM S400 cu deschidere portal de 76 cm, cu ajutorul unui sistem de percepție vizuală binoculară profundă – Apps, învățarea profundă este utilizată pentru a oferi dispozitivului capacitatea cognitivă  pentru a permite sistemului să identifice în mod inteligent mai multe puncte de poziționare pe corpul uman, și afișează site-ul de scanare pe terminal inteligent cu ecran tactil.

ANATOM S400 adoptă noua generație de detectoare OptiWave de 4 cm de la ANKE,  Grile anti-împrăștiere stereoscopice AccuShape3D, astfel încât distanța de la razele X la unitatea de recepție corespunzătoare a detectorului să fie aceeași. Pe lângă obținerea de imagini de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, acesta realizează și o acoperire a corpului cu o lățime de 4 cm atât în ​​scanarea axială, cât și în spirală, ceea ce nu numai că îmbunătățește eficiența examinării, ci și îmbogățește aplicațiile clinice.

Cea mai rapidă viteză a lui ANATOM S400 de 0,286 secunde/rotire, combinată cu Tehnologia de scanare rapidă HD cu pas mare, permite o viteză de scanare de 210 mm/s, ceea ce este mai propice pentru examinarea accidentului vascular cerebral, examinarea TRO unică a durerii în piept, scanarea de îmbunătățire combinată în trei faze multi-situ și întregul corp. examen CTA supradimensionat.

Odată cu progresul și dezvoltarea tehnologiei CT, utilizarea imagistică de diagnostic CT devine din ce în ce mai răspândită, iar doza de radiații care rezultă este o preocupare din ce în ce mai mare pentru medicii și publicul larg.

ANATOM S400 utilizează algoritmul de înaltă fidelitate Artist de reducere a zgomotului imaginii, bazat pe tehnologia de învățare profundă pentru a optimiza și procesa imagini cu doze mici.

Deși achiziția și reconstrucția submilimetrică este acum posibilă cu marea majoritate a dispozitivelor, diagnosticarea este îngreunată de raportul semnal-zgomot scăzut al feliei subțiri.

Pe baza situației de mai sus, ANKE propune tehnologia de reconstrucție a imaginii subțiri de înaltă rezoluție bazată pe AI ASR (AI Super Resolution reconstruction), Spectrum CT poate obține un efect bun de separare a energiei, dar din cauza costurilor mari de achiziție și întreținere, acestea nu pot fi utilizate și promovate pe scară largă. Având în vedere acest lucru, am introdus tehnologia „Flexible Spectrum Imaging” bazată pe sisteme convenționale de generare de raze X și OptiWave.

ANKE folosește hardware avansat, algoritmi noi și tehnologie de imagistică AI de vârf în ANATOM S400 CT, profitând de detectorul de corp cu lățime de 8 cm, pentru a oferi pacienților o rată de succes ridicată și un confort ridicat al experienței de examinare, oferind operatorilor și clinicienilor un mod rapid și confortabil de a diagnostica. Oferă operare și diagnostic ușor, rapid și confortabil atât pentru operator, cât și pentru clinician.

Tehnologia de pas adaptiv coronarian AccuPitch, combinată cu tehnologia de declanșare inteligentă AccuGating și tehnologia de modulare a curentului Adose mA, permite imagistica CCTA la doze ultra-scăzute și doze scăzute de agent de contrast.

Examinarea arterei coronare susținută de selecția inteligentă a fazei, omiterea inteligentă a bătăilor premature, editarea inteligentă a ECG.

Perfect adaptat pacienților cu frecvență cardiacă ridicată.

Extracție și analiză coronariană cu un singur clic, ecografie intravasculară simulată IVUS, analiza plăcii, analiza funcției cardiace, analiza scorului de calcificare, endoscopie vasculară, tehnologie CT-FFR pentru procesare confortabilă a imaginii și diagnostic precis.

Tehnologia folosește o metodă flexibilă de scanare cu comutare de tensiune pentru a achiziționa date și utilizează algoritmi de reconstrucție iterativă accelerați de AI și tehnici de reconstrucție a energiei pentru a obține imagini din spectrul de energie.

Imagistica CCTA, ca cea mai importantă aplicație clinică a CT post 64 de rânduri.

Extracție și analiză coronariană cu un singur clic, ecografie intravasculară simulată IVUS, analiza plăcii, analiza funcției cardiace, analiza scorului de calcificare, endoscopie vasculară, tehnologie CT-FFR pentru procesare confortabilă a imaginii și diagnostic precis.

Soluții pentru accidente vasculare cerebrale: inclusiv screening one-stop a accidentului vascular cerebral, analiza hemoragiei cerebrale cu un singur clic, achiziție de mA ultra-scăzută și tehnologie de procesare a imaginii Artist Intelligent pentru a asigura date precise la doze mici.

Soluție pentru centrul durerii toracice: acoperă întregul torace în 5-6 secunde, cu porțiune ECG inteligentă, tehnologie inteligentă mA și ajustare inteligentă a colimației pentru a asigura pe deplin scanarea la doze mici.

Soluție de screening pulmonar în doză mică. ANKE a realizat screening pulmonar cu doze mici (doze ultra-scăzute) utilizând tehnologia Adose mA, Adose kV și algoritmul avansat Artist, combinat cu tehnologia superioară de reconstrucție ASR de înaltă rezoluție și analiza nodulilor pulmonari pentru a se asigura că leziunile mici nu sunt ratate și că medicii sunt mai eficienți în diagnosticul lor.

Ofera soluții cuprinzătoare de analiză pulmonară: Pe lângă funcția de analiză a nodulilor pulmonari utilizată pe scară largă, ANATOM S400 CT oferă și funcții de analiză pulmonară, cum ar fi bronhoscopia cu simulare înaltă și analiza inteligentă a pneumoniei pentru a satisface pe deplin aplicațiile clinice ale departamentelor respiratorii și ale altor departamente.

Soluția Orthopedics Direct: include tehnologia de separare a cărnii și oaselor cu o singură atingere, fluoroscopie de fixare osoasă internă, artefacte iterative și de demetalizare energetică, tehnologie de analiză a coloanei vertebrale și a coastelor și multe altele. Tehnologia de analiză a coloanei vertebrale folosește o abordare de deep learning, susținută de date mari, pentru a automatiza extracția coloanei vertebrale, identificarea și etichetarea și pentru a reconstrui automat tăietura optimă, eliberând astfel medicul de sarcinile de bază obositoare pentru a petrece mai mult timp pe cazuri complexe.

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160