Sistem digital mobil de Raze X AeroDR X30

Sistem digital mobil de Raze X AeroDR X30

Caracteristici

  • AeroDR X30 complet motorizat este foarte ușor de manevrat.
  • Cele două motoare independente, împreună cu roțile mari fac AeroDR X30 foarte potrivit pentru a fi utilizat în spații îngustate.
  • Sistemul poate fi controlat doar cu o singură mână. O ușoară presiune pe mânerul de mișcare pune sistemul în mișcare (de până la 5 km / h), chiar și pe pante.
  • Comenzile suplimentare la mânerele tuburilor permit poziționarea ușoară la patul pacientului.
  • Telecomanda opțională cu infraroșu poate fi utilizată pentru expuneri de la distanță și pentru a controla lumina colimatorului.

Sistemul portabil AeroDR X30 a fost proiectat pentru a fi rapid , ușor de folosit și accesibil la preț ce transformă unitatea portabil cu raze X curentă (analogă) într-o soluție wireless digitală. Acest aparat are o mică dimensiune ( 384mm x 384mm x 72mm ) și este suficient de mic pentru a fi instalat și introdus în interiorul recipientului de stocare a casetei. Este complet autonom și include două baterii ce au o durata de viață de funcționare prin auto-alimentare.

Software-ul de achiziție de imagini CS-7, afișat pe un ecran tactil de 17″, nu numai că oferă imagini excelente, dar controlează, de asemenea, generatorul prin trimiterea parametrilor de expunere predefiniți, pentru fiecare examinare. După expunere CS-7 recepționează setările de raze X utilizate împreună cu valoarea DAP și le asociază la datele de imagine.

CS – 7 „postul de comandă portabil” folosește acelaș soft de imagistică așa cum se găsește pe postul de comandă CS – 7 utilizate în camerele generale de radiografie. Această interfață intuitivă oferă un instrument familiar care asigura aceeași calitate extraordinară a imaginii și gradul de utilizare, indiferent de aplicarea imagistică. Imaginea este livrată în aproximativ 3 secunde și poate fi vizualizată înainte că doctorul să părăsească patul pacientului. CS – 7 „controlerul portabil” poate fi montat pe unități portabile ce suportă utilizarea hardware de montare.

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160