Aero DR1417

Aero DR1417

AeroDR este cel mai simplu mod de a realiza un flux de lucru digital. Mai rapid , mai flexibil și mai inteligent. Este cel mai ușor FPD produs la nivel mondial cu o greutate de doar 2.9 kg ce include și bateria.

AeroDR poate fi folosit oriunde cu „FPD Solution”. De îndata ce AeroDR este „înregistrat” în orice cameră cu raze X , AeroDR va fi gata de utilizare în sălile de radiologie (raze X).

Softul CS – 7 poate controla nu numai detectorul AeroDR dar și generatoarele de raze X și familia CR existente de la Konica Minolta. Nu este nevoie să se opereze consola cu raze X pentru a ajusta condițiile de expunere.

Detectorul AeroDR este la fel ca o casetă de film conform dimensiunilor standard, astfel încât se va potrivi în orice tavă/masă Bucky fără modificări.

După expunere, o imagine preview apare imediat pe ecranul consolei CS-7 în mai puțin de trei secunde. CS – 7 are o interfață grafică ușor de utilizat adăugând funcții noi de utilizare. Design GUI poate fi modificat după preferințele clienților, reușind să se obțină un design convențional.

Siguranța pacienților este primordială, de aceea condensatorul litiu-ion este din cele mai noi tehnologii din lume, a fost adoptat ca o nouă tehnologie. Această tehnologie are multe avantaje, cum ar fi: rapiditatea de încarcare și nici un risc de supraâncălzire. Pentru a spori performanța bateriei au fost integrate circuite de putere mică și un concept de economisire al energiei.

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160