ANATOM 64 Clarity

ANATOM 64 Clarity

ANATOM 64 Clarity a adoptat o platformă tehnologică de precizie lider mondial. Cel mai recent detector OptiWave și tehnologia inovatoare de scanare rapidă de precizie combinate cu tehnologia iterativă Admir3D pentru a folosi doze mai mici și un consum mai scazut cu scopul de a obține imagini de înaltă calitate. Și, de asemenea, permite obținerea de imagini de înaltă rezoluție în condiții de scanare cu doze foarte mici. În același timp, interfața și fluxul de lucru inteligent și funcțiile clinice net superioare îmbunătățesc mult eficiența și satisfacția pacientului și obțin beneficii economice și sociale.

Principalele caracteristici hardware ale sistemului ANATOM 64 Clarity:

Design AccuGantry

Poziționarea rotativă a ANATOM Precision 64 adoptă un sistem de feedback dublu în buclă închisă de înaltă precizie.

Structura AccuSlip-ring

AccuSlip-ring de ANATOM 64 Clarity cu un design nou și material nou

Colimator AccuShape

În funcție de poziția diferită de scanare, protocoalele de scanare și VOI de scanare

AccuSaving

ANATOM 64 Clarity este echipat cu  Tehnologia AccuSaving care poate reduce cu 30% consumul de energie în funcționare și în standby prin utilizarea diferitelor moduri de funcționare pentru timpul de lucru și timpul în afara orelor de lucru.

Detector OptiWave

ANATOM 64 Clarity folosește un detector de unde OptiWave de înaltă performanță, care este cercetare și dezvoltare complet independentă de ANKE, pentru a obține cea mai mare rezoluție spațială din industrie de 0,24 mm de CT 64-slice.

——Tehnologia de înclinare a portalului AccuTilt dual-mode

ANATOM 64 Clarity oferă o tehnologie unică de înclinare a portalului în mod dublu, modul de înclinare mecanică și modul de înclinare digitală. Medicii pot alege în funcție de obiceiurile lor și de părțile speciale ale cerințelor de aplicare.

Caracteristici Tehnologice

Tehnologia de reconstrucție iterativă Admir3D

ANATOM 64 Clarity utilizează tehnologia de reconstrucție iterativă Admir3D, lider mondial, prin proiecte inovatoare ale tehnologiei de eșantionare a datelor.

Reducerea zgomotului Admir3D a datelor brute

Semnalele sunt amplificate inteligent pentru a îmbunătăți calitatea semnalului de la sursele de date originale pentru a obține imagini mai echilibrate și mai eficiente.

Tehnica de reconstrucție iterativă Admir3D

Pentru a rezolva mai bine problema calitatii imaginii si a dozei de radiatii, Admir3D .Doza poate fi redusa cu 40% pana la 50% dar fara a compromite calitatea imaginii. Efectul de procesare Admir3D poate fi realizat de la 1 la 100 de niveluri, corespunzător cerințelor de reducere a zgomotului.

Tehnologia de imagistică cu dublă energie Ahead head

ANATOM 64 Clarity folosește în mod creativ modul de scanare swing 80kV și 140kV. Razele X cu energie scăzută sunt slabe în penetrare, dar puternice în contrastul imaginii, energia înaltă este mai bună în artefacte penetrante și mai puțin întărite. Prin post-procesare Ahead, sistemul nostru poate oferi un raport contrast/zgomot (CNR) ridicat al imaginilor capului.

Angiografia coronariană a inimii

Angiografia coronariană CT convențională utilizează adesea tehnologia multisectorială. Sunt efectuate expuneri multiple în aceeași locație și sunt combinate mai multe imagini ale ciclului cardiac într-o singură imagine. ANATOM 64 Clarity utilizează modul de scanare elicoidal non-sector Aheart (inclusiv posibil ECG scanare elicoidală retrospectivă cu control ECG). De asemenea, adoptăm reglarea dinamică în timp real a curentului prin tehnologia kV swing pentru a asigura timpul de scanare cardiacă în 10 secunde.

Tehnologia de îmbunătățire a substanței gri și albe AccuHead

Noua tehnologie de îmbunătățire a gri și alb AccuHead îmbunătățește dramatic calitatea imaginii scanării craniului, în special distincția dintre materia cenușie și cea albă.

Imagini de înaltă rezoluție AccuLung pulmonar

Scanările pulmonare HRCT tradiționale se bazează pe protocolul de scanare convențional pentru a realege parametrii de scanare, apoi se aplică o matrice mare, de înaltă tensiune. Tehnologia de imagistică pulmonară de înaltă rezoluție AccuLung poate obține imagini excelente ale plămânilor de înaltă rezoluție numai cu 30% până la 40% din doza de radiație convențională.

Imagistica AccuOtica de înaltă rezoluție a urechii interne

Întrucât structura urechii interne este bună, morfologia anatomică și relația adiacentă sunt complexe, structuri diferite se întrepătrund între ele. Oferă informații de imagine mai precise pentru diagnosticarea bolii, dezvoltarea abordării chirurgicale și proiectarea unui plan chirurgical corect.

Imagini de înaltă rezoluție pentru corp AccuBody

Algoritmul unic de înaltă rezoluție AccuBody, combinat cu tehnologia de microimagini AccuImage, a îmbunătățit semnificativ microstructura abdominală și afișarea morfologică și informații mai precise ale imaginii pentru detectarea precoce a leziunilor mici, diagnosticul diferențial.

Tehnologia imagistică de înaltă rezoluție AccuBone os

Tehnologia unică de imagistică de înaltă rezoluție AccuBone în strat subțire de la ANKE oferă medicilor imagini clinice de înaltă rezoluție spațială care sporesc contrastul marginii leziunii și oferă o relație anatomică precisă pentru a facilita radiografia. Imaginile MIP au crescut semnificativ detaliile sacroiliacului. Boli articulare, cum ar fi invazia minoră a suprafeței articulare, modificări microchistice.

Tehnologia imagistică microscopică AccuImage

Tehnologia noastră unică de imagistică microscopică AccuImage poate crește calitatea imaginii de 4 ori și poate afișa mai multe detalii ale leziunii, ceea ce oferă o bază fiabilă pentru detectarea precoce, diagnosticarea precoce și tratamentul precoce al bolii clinice.

 

Tehnologia de suprimare a artefactelor osoase Abast

Abast poate elimina efectul de întărire cu raze X la cerebel, trunchiul cerebral și alte părți, pentru a arăta în mod clar structura și pentru a îmbunătăți fiabilitatea diagnosticului.

Tehnologia de suprimare a artefactelor Amast Metal

Tehnologia Amast poate elimina mai eficient artefactele metalice și poate suprima mai bine generarea de artefacte secundare.

Alte caracteristici

Cel mai eficient proces de examinare

Aplicații clinice cuprinzătoare

Calitatea imaginii și aplicarea clinică sunt standardele pentru a testa calitatea echipamentelor de imagistică si, de asemenea, dezvoltarea nevoilor clinice concentrate pe inovare și schimbare continuă. Cele mai noi caracteristici ale ANATOM 64 Clarity includ o varietate de funcții, inclusiv neurologie, ortopedie, gastroenterologie, respiratorie, medicină internă și așa mai departe.

Imagistica pulmonară de înaltă rezoluție

CTA la extremitate

Imagistica de perfuzie

Colonografie

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160