Tehnologia FUSION integrata pentru bratele C mobile EUROCOLUMBUS

Software dezvoltat de Eurocolumbus ,departamentul de cercetare și dezvoltare și pe deplin integrat în managementul C-arm creează automat reconstrucția 3D și deci face posibilă vizualizarea și navigarea în cadrul structurii tridimensionale.

Feliile produse de scanerul CT(setul de date) sunt importate într-un spațiu dedicat în baza de date. Importul se poate face fie prin Interogare DICOM / Preluare sau prin dispozitiv USB.Imediat după importarea setului de date de la scanerul CT sau PACS, Software dezvoltat de Eurocolumbus ,departamentul de cercetare și dezvoltare și pe deplin integrat în managementul C-arm creează automat reconstrucția 3D și deci face posibilă vizualizarea și navigarea în cadrul structurii tridimensionale.

Interacțiunea poate avea loc fie pe una dintre cele trei vederi ortogonale sau pe combinatia acestora sau pe redarea tomografic . De asemenea, este posibil să efectueze analize cantitative.Segmentarea vaselor are loc în un mod semi-automat, printr-un mod proprietar, bibliotecă care exploatează calculul paralel pe computere foarte performante.

Prin identificarea unui punct de plecare și a unui punctul final în cadrul tridimensional , reconstruit și segmentat vasul de sânge, este ușor de obținut linia centrală . Pe linia centrala, pot fi plasate marcaje, de exemplu pentru a identifica diferitele ramuri din vasul principal.

Secțiunea vasului, ortogonala , la linia centrală poate fi navigată de-a lungul, la fel si pentru fiecare punct al aliniamentului centrat.

Informațiile referitoare la diametrul minim, diametrul maxim si raza sferei inscriptibilului, sunt disponibile.

Alinierea dintre reconstrucția 3D a vasului și a imaginilor 2D produsa în timp real de C-arm, poate fi automată sau manuală. În acest din urmă caz, va fi utilizată o interfață specială cu 6 axe .Alinierea dintre 3D și 2D a imaginilor vor fi păstrate indiferent de diferitele mișcări la care C-arm va fi supus,în rotație sau în translatie. Toate mișcările bratului C sunt motorizate.

Avantajele Eurocolumbus cu FUZIUNE 3D

  • Reducerea timpului total al procedurii clinice
  • Reducerea cantității de substanta de contrast
  • Reducerea dozei de raze X incasate de pacient (nu trebuie să efectuați noi măști DSA și roadmappingcând proiecția radiologică se modifică)