Pachet de imagistica dedicat VET 

Compania noastra promoveaza solutii dedicate VET pentru imagistica de mare performanta. CT ANATOM 32 FIT, cu interfata VET permite scanarea de cea mai buna calitate pentru toata gama de vietuitoare, mari si mici.

MG Medical Ecoline 

Compania noastra promoveaza solutii dedicate VET pentru imagistica de mare performanta. 

CT ANATOM 32 FIT, cu interfata VET permite scanarea de cea mai buna calitate pentru toata gama de vietuitoare, mari si mici . 

Imagistica cu rezonanta magnetica – de asemenea cu interfata dedicata VET este sustinuta de un RMN cu magnet permanent de 0.3T 

Pentru zona interventionala compania noastra va propune un brat C cu interfata VET, sau pentru investigatiile de imagistica post operatorii un RX digital mobil.

Pentru animale mari avem un pachet Rx digital dislocabil compus din generator, detector digital si laptop.

Imagistica medicala dedicata domeniului VET

Kit radiologie medicala VET pentru animale mari

Echipamentele au toate autorizatiile de punere pe piata si echipa tehnica pentru suport in garantie si postgarantie. In calitate de reprezentant al producatorilor avem un lant logistic bine articulat pentru piese de schimb. 

Nu va faceti probleme cu autorizatiile CNCAN. Pentru echipamentele care necesita autorizatii CNCAN asiguram, ca bonus, realizarea, documentatiei pentru obtinerea avizului DSP si respectiv autorizatiile de amplasare constructie / autorizatiile de utilizare.

Va asteptam sa intrati pe pagina companiei: www.medicalecoline.ro Echipa noastra cu experienta in domeniul imagisticii medicale de peste 23 de ani asteapta proiectele dvs, pentru a le transforma impreuna in realitati de succes.

MG MEDICAL ECOLINE – EVOLUTIE IN IMAGISTICA