Osteodensitometru Primus

Osteodensitometru Primus

Osteodensitometrul Primus aduce un plus de inovație în măsurarea densității osoase prin funcția de evaluare a întregului corp, care oferă o imagine a întregului corp, evaluând structura prin AUTO ROI și software de segmentare.

Osteodensitometrul all body Primus prezinta un ecran de analiza cu o interfata facila ”user-friendly”.

Datele măsurate sunt divizate în valori BMD sau T scores de dată măsurării și regiune  în meniul din stânga. Valoarea densității osoase,T score și Z-score cu ROI sunt afișate în meniul din dreapta jos.

Tehnologia DXA cu fascicul evantai îngust asigură acuratețea în măsurătorile compoziției corporale (masă de țesut, masă musculară,și țesutul adipos %). Este echipat cu capabilități DICOM, printare, stocare și transfer rapoarte pacienți. Utilizatorul poate salva toate datele pe alt PC sau hard disk și să folosească osteodensitometrul PRIMUS de la distanță de pe un alt PC din altă locație. Acest echipament poate fi utilizat pentru a detecta fracturi vertebrale laterale și pentru a evalua geometria femurului proximal astfel încât o analiză mai bună a soldului să poată fi efectuată.De asemenea,permite măsurarea BMD în aplicații pediatrice și excluderea automată a protezelor de sold sau a altor artefacte pentru rezultate mai exacte.

Software-ul permite decelarea densităților osoase cu hărți de culoare pentru o analiză mai bună.

Software-ul permite analiza FRAX de evaluare a riscului de fractură.

Cerere Oferta