CT Anatom Precision 128

CT Anatom Precision 128

Performanța CT Spiral de 128 de sliceuri bazat pe IA ANATOM Precision

ANATOM Precision utilizează o platformă de inteligență artificială cu flux complet de la poziționarea pacientului, scanare, controlul dozei, suprimarea artefactelor, spectrul energetic imagistica, reducerea zgomotului imaginii și post-procesarea imaginii pentru asistență de diagnosticare, făcând din „tehnologia inteligenței artificiale” un adevărat asistent pentru tehnologii de operare și diagnosticarea medicilor, îmbunătățind eficiența examinării și acuratețea diagnosticului în mod cuprinzător.

ANATOM Precision adoptă detectorul de noua generatie

OptiWave de 4 cm auto-dezvoltat de la ANKE, care este organizat și susținut de Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din Republica Populară Chineză. Este proiectat cu o structură hardware izofocală, combinată cu grilele stereoscopice anti- împrăștiere AccuShape3D, astfel încât distanța de la razele X la unitatea de recepție corespunzătoare a detectorului să fie aceeași.

Pe lângă obținerea de imagini de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, acesta realizează și o acoperire a corpului cu o lățime de 4 cm atât în scanarea axială, cât și în spirală, ceea ce nu numai că îmbunătățește eficiența examinării, ci și îmbogățește aplicațiile clinice.

Prin aplicarea acestei tehnologii, nu numai că îmbunătățește substanțial precizia poziționării pacientului și reduce erorile operaționale, dar și protejează mai bine pacienții de riscul de coliziune și de rănire accidentală.

 Mai important, sistemul AccuPositioning ajută, de asemenea, tehnicianul să standardizeze operațiunile și să atenueze creșterea dozei de radiații la suprafața pacientului din cauza poziționării inexacte, reducând în același timp și mai mult zgomotul imaginii, reducând artefactele și îmbunătățind calitatea imaginii.

ANATOM Precision folosește tehnologia de reconstrucție iterativă Admir3D lider mondial. Admir3D nu numai că poate extrage complet informațiile eficiente de date, ci și datele.

Acest lucru poate reduce doza de raze X și zgomotul imaginii, dar îmbunătățește calitatea imaginii, în timp ce accesul la diferite părți de înaltă rezoluție, doză mică de imagini clinice.

Admir3D construiește și descrie cu precizie caracteristicile fotonului semnalului printr-un model matematic unic, îl repetă în domeniul de date original, domeniul de proiecție corectat și domeniul imaginii. Efectul de procesare Admir3D poate fi realizat de la 1 la 100 de niveluri, corespunzător cerințelor de reducere a zgomotului.

Tehnologia motorului de reconstrucție rapidă Admir3D

Capacitatea sa puternică de procesare a datelor permite sistemului să crească viteza de procesare a datelor în masă de aproape 5 ori.

Funcția AccuClear  permite corectarea inteligentă a artefactelor de imagine în timp real. Designul nou al camerei încorporate permite atât observarea de la distanță persoana examinată și, de asemenea, recunoașterea mișcării în timp real. Cu AI, poate fi efectuată corectarea artefactelor de mișcare. Este deosebit de util pentru scanarea pacienților care au mișcări involuntare, mișcări subconștiente etc.

Acum este posibilă achiziția și reconstrucția submilimetrică cu marea majoritate a dispozitivelor, diagnosticarea este îngreunată de raportul semnal-zgomot scăzut.

Obținând imagini super subțiri cu o rezoluție mare de 0,3125 mm, veți îmbunătăți acuratețea diagnosticului clinic.

Sursă dublă CT, detector dublu strat CT și energie de comutare kV Spectrum CT poate obține un efect bun de separare a energiei, dar din cauza costurilor ridicate de achiziție și întreținere, acestea nu pot fi utilizate și promovate pe scară largă. Având în vedere acest lucru, am introdus „Dual-scan.

Tehnologia Spectrum Imaging” bazată pe sisteme convenționale de generare de raze X și detectoare OptiWave și care este combinată cu tehnologia de modulare Adose mA și alinierea datelor de proiecție asistată de codificator pentru a obține separarea energiei.

Noi algoritmi și tehnologia de imagistică AI de vârf în ANATOM Precision CT, profitând de detectorul de corp lat de 8 cm, pentru a oferi pacienților o rată de succes ridicată și un confort ridicat al experienței de examinare,

Tehnologia de pitch adaptiv coronarian AccuPitch, combinată cu tehnologia de declanșare inteligentă AccuGating și tehnologia de modulare a curentului Adose mA, permite imagistica CCTA la doze ultra-scăzute și doze reduse de agent de contrast, perfect adaptate pacienților cu frecvență cardiacă ridicată și ritmuri complexe cu sprijinul mișcării tehnologie de corectare.

Soluții clinice tipice

ANATOM Precision are cele mai complete aplicații clinice din industrie. Cele mai noi caracteristici ale ANATOM Precision includ o varietate de funcții, inclusiv neurologie, ortopedie, gastroenterologie, respiratorie, medicină internă și așa mai departe.

Imagine pulmonară de înaltă rezoluție

CTA la nivelul extremității inferioare

Imagini CTA și CTU de abdomen

Angiografie coronariană

Imagine pulmonară de 0,3125 mm

Imagine de 0,3125 mm a urechii interne

Imaginea abdomenului de 0,3125 mm

Cerere Oferta

Contacteaza-ne

Telefon

Call Center: (+40) 741 297160