Noutati

MG MedicalEcoline a extins modalitatea de contact in mediul online. Acum ne puteți găsi atât pe Pagina Noastră de LinkedIn, Facebook, Instagram cât și pe Twitter.
Citeste mai mult >>

MG Medical Ecoline si-a extins portofoliul cu activitati de service (instalare, montare, verificare, intretinere, reparare si dezmembrare) pentru echipamentele Siemens:

  • RX – MULTIX
  • RX – AXIOM ICONOS
  • CT SOMATOM Emotion DUO/Emotion 6/Emotion 16/ Emotion SPIRIT/BALANCE
  • SOMATOM Sensation 4/Sensation 6/Sensation 40/ Sensation 64.
  • SOMATOM Scope
  • SOMATOM Perspective

Autorizatia CNCAN este disponibila aici>>

Echipamente CT Anke cu soft cu inteligenta artificiala pentru detectarea automata a diferitelor tipuri de pneumonie. De asemenea, poate diferentia pneumonia datorata COVID-19 de alte forme de pneumonie si poate stabili volumul pulmonar afectat, dar poate oferi si un prognostic privind situatia pacientului (daca se va imbunatati sau inrautati). Echipamentele CT Anke cu software de inteligenta artificiala incorporat sunt solutia pentru detectarea foarte eficienta si rapida a infectiei cu COVID-19 , si poate oferi un prognostic privind pacientii infectati.Citeste mai mult >>

MG Medical Ecoline, beneficiind de o experienta de peste 15 ani in domeniul imagisticii medicale, in colaborare cu Anke, producatorii de echipamente de radiologie si imagistica medicala, a instalat echipamentul CT ANATOM 32 FIT cu soft pentru depistarea automata a pneumoniei de tip SARS COV2
Citeste mai mult >>

Un nou echipament de radiologie cu tehnologie digitala AERO DR X 30 –  a intrat in dotarea Spitalului din Orsova. Multumim Domnului Primar STOICA Marius Simion  pentru implicare in operationalizarea procesului de livrare & instalare . Echipa manageriala a spitalului Municipal Orsova condusa de D-ul Manager Adrian  CICAN ne-a asigurat suportul local. Am remarcat deschiderea corpului medical pentru noua tehnolgie si rapiditatea cu care s-au acomodat cu operarea echipamentului. Am reusit astfel intr-un timp scurt sa punem in serviciul comunitatii un echipament cu care investigatiile radiologice devin mult mai accesibile .