Noutati

MG MedicalEcoline a extins modalitatea de contact in mediul online. Acum ne puteți găsi atât pe Pagina Noastră de LinkedIn, Facebook, Instagram cât și pe Twitter.

Citeste mai mult >>

MG Medical Ecoline si-a extins portofoliul cu activitati de service (instalare, montare, verificare, intretinere, reparare si dezmembrare) pentru echipamentele Siemens:

  • RX – MULTIX
  • RX – AXIOM ICONOS
  • CT SOMATOM Emotion DUO/Emotion 6/Emotion 16/ Emotion SPIRIT/BALANCE
  • SOMATOM Sensation 4/Sensation 6/Sensation 40/ Sensation 64.
  • SOMATOM Scope
  • SOMATOM Perspective

Autorizatia CNCAN este disponibila aici>>

Echipamente CT Anke cu soft cu inteligenta artificiala pentru detectarea automata a diferitelor tipuri de pneumonie. De asemenea, poate diferentia pneumonia datorata COVID-19 de alte forme de pneumonie si poate stabili volumul pulmonar afectat, dar poate oferi si un prognostic privind situatia pacientului (daca se va imbunatati sau inrautati). Echipamentele CT Anke cu software de inteligenta artificiala incorporat sunt solutia pentru detectarea foarte eficienta si rapida a infectiei cu COVID-19 , si poate oferi un prognostic privind pacientii infectati.

 

MG Medical Ecoline, beneficiind de o experienta de peste 15 ani in domeniul imagisticii medicale, in colaborare cu Anke, producatorii de echipamente de radiologie si imagistica medicala, a instalat echipamentul CT ANATOM 32 FIT cu soft pentru depistarea automata a pneumoniei de tip SARS COV2
Citeste mai mult >>

Un nou echipament de radiologie cu tehnologie digitala AERO DR X 30 –  a intrat in dotarea Spitalului din Orsova. Multumim Domnului Primar STOICA Marius Simion  pentru implicare in operationalizarea procesului de livrare & instalare . Echipa manageriala a spitalului Municipal Orsova condusa de D-ul Manager Adrian  CICAN ne-a asigurat suportul local. Am remarcat deschiderea corpului medical pentru noua tehnolgie si rapiditatea cu care s-au acomodat cu operarea echipamentului. Am reusit astfel intr-un timp scurt sa punem in serviciul comunitatii un echipament cu care investigatiile radiologice devin mult mai accesibile.

 

Anul trecut, ANKE tocmai a lansat cel mai recent scaner CT high-end – ANATOM S800. Acest scaner CT este unul dintre cele mai avansate scanere CT din lume, cu multe configurații și specificații high-end. Cum ar fi latimea detectorului de 8 cm, viteza de rotație ultra-rapidă de 0,256s / 360 °, putere de 100 kW, dimensiune gantry de 76 cm. De asemenea, este un scaner computerizat inteligent cu imagistică a întregului corp, cu AI. AI a fost complet indusă în fiecare proces de scanare și optimizare a calității imaginii. Aplicații la nivel înalt, care fac diagnosticul mai precis în comparație cu CT-ul tradițional.

Citeste mai mult >>

Echipa MGM a instalat la Spitalul Louis Turcanu Timisoara un nou echipament de radiologie mobil Browiner MobileCooper prin implicarea Organizatiei Salvati Copiii Filiala Timisoara. 

Citeste mai mult >>

 

Ce este cancerul de san si screeningul cancerului de san? Cancerul de san se refera la o tumoare maligna care apare in tesutul epitelial al sanului. Screeningul precoce al cancerului de san este utilizarea tehnologiei existente de examinare a sanului pentru a efectua screeningul cancerului de san pentru persoanele asimptomatice. Deci, fiecare femeie trebuie sa depisteze cancerul de san cat mai curand posibil si sa realizeze un diagnostic precoce si un tratament precoce.

 

Citeste mai mult >>

RMN-ul este un fel de echipament de imagistica medicala la scara larga, care are efecte de imagistica a tesuturilor moi bune pentru tesutul nervos, abdomen, pelvis, oase si articulatii. Dupa cum stim, intensitatea campului magnetic mai mare poate oferi o calitate a imaginii mai buna, iar viteza de scanare este, de asemenea, imbunatatita. In comparatie cu RMN cu camp ridicat, RMN cu camp redus are avantajele unui cost redus, confort ridicat de inspectie si operare simpla.

Citeste mai mult >>