Management de proiect

Instalare si Dezinstalarea Echipamentelor Medicale

Compania noastra ofera un pachet pre si post vanzare pentru echipamentele medicale, de imagistica, aflate in portofoliu.

Suportul nostru se intinde de la preluarea echipamenului de la furnizor, transport,  descarcare, instalare mecanica, teste in site, buletine de verificare pentru fazele intermediare de autorizare CNCAN (unde este nevoie), finalizand cu punerea in fuctiune, training pentru tehnicieni, training pentru medic.

Beneficiind de o echipa profesionista, abordarea noastra in ce priveste instalarea, contine vizite prealabile la site, pentru a dimensiona corect resursele de care avem nevoie si de a va da suportul pentru activitatile premergatoare autorizarii (in cazul echipamentelor RX). Acordam o foarte mare importanta activitatii de prevanzare ca parte a instalarii. Din experianta noastra, gasirea locului cel mai bun pentru instalarea unui echipament medical de imagistica, este un prim beneficiu adus dvs. ca si client. Se elimina riscul de a avea situatii neconforme, rezultate din contradictii intre recomandarile producatorului, normele legale in vigoare si disponibilitatea site ului.

Odata stabilite conditiile de instalare, avand informatia tipului de echipament medical si configuratia acestuia, instalarea devine un proces pur tehnic.

Pentru proiecte speciale cum sunt cele de upgrade on site sau servicii punctuale de demontare, montare, mutarea de echipamente medicale – la cerere, putem configura o oferta completa.