RMN cu Magnet permanent OPENMARK 4000

OPENMARK 4000 este un produs nou de rezonanță magnetică cu caracteristici de design  la nivel de top.

Magnet permanent de 0.4 T cu sistem de temperatura automat constant.

Sistemul este echipat cu ultima generatie a platformei hardware si software, secvente de scanare, tehnologie de prelucrare a imaginilor dezvoltate de ANKE.

Avantajele acestui sistem: design modular, înaltă performanță, operare stabilă și ușoară, racire cu aer și mentenanță facilă.

ANKE

Product Inquiry

Descriere Produs

Unghiul cel mai mare de deschidere orizontală, masa actionata  motorizat a pacientului și alte caracteristici fac din acest produs un varf tehnologic in gama sa.

Sistemul utilizează cea mai importantă platformă hardware si software  din lume pentru RMN Scanare secvență, tehnologia de imagistică dezvoltată de ANKE , companie cu o experiență de aproape 30 de ani , asigura o stabilitate ridicată a sistemului cu un raport semnal/ zgomot ridicat al semnalului, o rezoluție ridicată și un contrast ridicat.

Caracteristici:

Sistemul magnetic

ANKE OPENMARK 4000 folosește materialele magnetice NdFeB cu cea mai bună stabilitate magnetică și uniformitate ridicată a câmpului magnetic

 •  Designul magnetului în formă de C
 • Deschidere mare (≥320°)
 • Tehnologie de reducere a curenților turbionari
 • Controlul intelligent al temperaturii magnetice

Raportul semnal / zgomot al câmpului magnetic OPENMARK 4000 este de 1,15 ori mai bun decat raport semnal/zgomot al RMN ului  0.35T ,1.51 ori mai bun decat raportul semnal/zgomot al RMN ului  0.3Tși de  3,07 orimai bun decat  raportul semnal / zgomot al câmpului magnetic de 0,2 T.

Sistem RF

Amplificatorul RF de 6kW are o calitate superioară, o structura compactă,fiabilă, zgomotul scăzut. Combinând cu bobina de emisie RF cu bobină mare

Noul OPENMARK 4000 este echipat cu sistem de transmițere și recepție RF cu 4 canale pentru a face semnalul de rezonanță magnetică primit de bobina de recepție să intre direct în receptor fără a introduce nici un fel de hardware, și acest lucru nu numai că reduce pierderile suplimentare de SNR, dar și oferă protecție eficientă pentru tehnologia de achiziție.

Sistemul de gradienți

Design modular, tehnologie matură, funcționare stabilă și fiabilă, design răcit cu aer, întreținere și reparații convenabile.

Performanța sistemului de gradient joacă un rol decisiv în aplicatiile clinice  RMN , Viteza de scanare, grosimea felii, rezoluția spațială ,FOV  și alti indicatorii clinici depind de sistemul de gradient. Puterea intensă a câmpului de gradient se poat compara chiar cu unele RMN uri supraconductoare

 Primirea bobinei

Pentru bobina receptoare cu patru canale, SNR este de 2 ori mai mare decât bobinele convenționale.

Pentru caracteristica semnalului relativ slab de rezonanță magnetică, noul OPENMARK 4000 folosește bobina completă pentru recepționarea matricei și polarizarea circulară, multi-celulă

array de bobine pot obține SNR mai mare și rezoluție, cee ace ii permite  să îndeplinească cerințele tehnologie de achiziție.

Sistemul de calculator și software

OPENAMRK 4000 folosește stația de lucru dedicată DELL și are o performanță stabilă și viteza de procesare rapidă.

Prelucrarea și reconversia imaginilor, software-ul pentru procesarea și analiza imaginilor, film software de interfață de tipărire, software de comunicații și gestionare a rețelei Ethernet,

software de gestionare a documentelor, etc.

Caracteristici sistem de calculator și software:

 •  Sistemul de protecție a datelor DIS asigură siguranța datelor pacientului și disponibilitatea utilizatorilor.
 • Obțineți faza tridimensională de poziționare timp de 27 de secunde și asigura poziționarea exacta

Tehnologia automată de identificare și reglare a bobinei

 • Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți (WYSIWYG) și funcția convenabilă de procesare a imaginilor
 • Funcția asistență inteligentă pentru ajustarea parametrilor
 • Sistem de gestionare a rapoartelor experților
 • Gestionarea completă a datelor DICOM

Tehnologia de reducere a zgomotului fara curent Eddy, cu temperatura constanta si cu o deschidere mare asigura performanta ridicata, calitate superioara si aparenta estetica.

anke 2-2

Bobine

Set de bobine pentru imagistica corpului, gatului, capului cu design ergonomic si spatiu mare imbunatatind comfortul pacientului:

 •                bobina cap,
 •                bobina gat,
 •                bobina coloana/corp (17 inch),
 •                bobina coloana/corp (20 inch),
 •                bobina umar,
 •                bobina genunchi.

anke 2-3

 

 • Sunt folosite materiale magnetice NdFeB de cea mai inalta calitate in industria cu cea mai buna stabilitate magnetica si o uniformitate ridicata a campului magnetic. Acest lucru duce la obtinerea unui raport semnal zgomot ridicat, rezolutie inalta si imagistica de contrast ridicat.

anke 2-4

 

 

 • OPENMARK 4000 este echipat cu un sistem cu 4 canale RF de transmitere-receptie pentru a face ca semnalul de rezonanta magnetica emis de catre bobinele de receptie sa intre in receptor direct fara a introduce alte componente hardware, iar acest lucru nu numai ca reduce pierderile aditionale de SNR (Raportul Semnal Zgomot) ci si asigura o protectie efectiva pentru tehnologia de achizitie.

anke 2-5

 

facebook_share