iPonatic PCR

Echipamentul PCR dezvoltat de Sansure realizeaza rapid si simplu analizele PCR si prevede o functie de analiza automata a rezultatelor. Poate fi utilizat pentru analiza probelor de COVID-19, hepatita, probe respiratorii si multe altele. Timpul de preparare este de 1 minut, iar pentru obtinerea rezultatelor se asteapta aproximativ 15 minute. Echipamentul prevede mai multe canale de detectie.

Product Inquiry

Categorie:

Descriere Produs

Echipamentul PCR iPonatic poate fi utilizat pentru detectarea probelor infestate cu COVID-19, venind la pachet cu procedura detaliata pentru analiza acestora. Poate fi utilizat pentru diverse aplicatii, incluzand analiza probelor de hepatita (HVB), probe respiratorii, prelevate din timpul sarcinii, de la animale sau pentru tratamente medicamentoase personalizate.

Echipamentul ofera rezultate pentru o singura proba in 15 minute, si prevede mai multe canale de detectie (analizarea mai multor probe in acelasi timp). Este o solutie simpla de utilizat, rapida si inteligenta, datorita oferirii rezultatelor automate ale analizelor realizate.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “iPonatic PCR”