ANATOM 32/64 FIT

Anatom 32 FIT & Anatom 64 FITANKE

ANATOM  FIT 32 si 64 slice-uri ofera toata gama de  investigatii computer tomograf cu protocoale dedicate aplicatiilor pediatrice.

Platforma tehnologica special conceputa in  varianta economic & fiabil – spatiu redus pentru instalare  – 18 mp,  pret extrem de accesibil.

Pe unitatea de achizitie si postprocesare este instalat noul software AI dezvoltat de Anke pentru depistarea pacientilor infectati cu COVID-19. Zonele galbene reprezinta segmentarea automata de catre AI  a zonelor afectate de virus, evidentiind leziuni specifice (opacifieri, pleurezie, fibroza si altele).

 

 

Product Inquiry

Descriere Produs

ANATOM Fit este accesibil, versatil si este proiectat pentru a va oferi beneficii de incredere in diagnostic, doza mica incasata de pacient, performanta financiara si aplicatii clinice excelenta.

Reconstructie iterativa, tehnologie de urmarire a substantei de contrast, tehnologie de scanare pediatrica cu doza redusa, tehnologie de scanare a plamanilor cu doza redusa

Soft optimizare doza

Reducere zgomot

Scanare CT cu energie duala

Tehnologie de salvare a energiei

Protocol scanare pediatrica,

Statia puternica de scanare ofera un flux de lucru optimizat pentru examenul CT si examinari pentru toate zonele anatomice .

  • Software operare utilizator

Completeaza scanarile imaginile preliminare, imaginile spirale, imaginile tomografice si imbunatateste stabilirea protocoalelor de scanare. Realizeaza functii precum afisarea imaginii, transmisia imaginii, printare si generarea raportului scanarii.

  • Sistem de control

Operarea mesei pacientului si a gantry-ului sunt realizate prin comenzi ale utilizatorului din camera de control  .

Aplicatii Clinice

Tehnologiile imagistice rapide, precise și cu doze reduse oferă o gamă completă de soluții clinice

pentru a satisface nevoile actuale și viitoare de diagnostic clinic

apl clin 2