ANATOM 128

Echipamentul ANATOM 128 dezvoltat de către Anke este un sistem de tomografie computerizată de înaltă performanță, ilustrând cu succes avansul tehnologic al echipamentelor de imagistică din domeniul medical. Este capabil să atingă viteze înalte de achiziție și calitate extraordinară a imaginilor, asigurând doza optimă pentru pacient. Poate fi utilizat în aplicații în domeniul cardiologic, angiografic, neurologic, ortopedic și multe altele. Cu ajutorul tehnologiei Brushless PowerLink, asigură o lunbgă durată de viață a periilor de carbon datorită evitării contactului și frecării implicite, asigurând totodată o stabilitate ridicată și un risc foarte redus de avariere a componentelor electronice.

Product Inquiry

Descriere Produs

Caracteristici

  • Apertură gantry de 700 mm;
  • Înclinare mecanică de până la 30°;
  • Controlul automat al expunerii este prevăzut;
  • Masa pacientului are un interval de deplasare orizontală de 1700 mm și poate susține până la 205 kg;
  • Generator de 80 kW;
  • Timp redus de achiziție datorită consolei de operare de ânaltă performanță;
  • Prevede monitorizare ECG și indicatori pentru instruirea pacientului în vedere inspirației și a menținerii respirației (pentru investigațiile toracale).

Prin monitorizarea ECG, echipamentul poate expune atunci când pacientul se află în  faza diastolică a ciclului cardiac, eliminând astfel posibilitatea apariției zgomotului și artefactelor de mișcare în imaginile investigațiilor toracelui. Detectorul OptiWave și tubul e raze X Dunlee asigură o rezoluție spațială ridicată și obținere imaginilor radiologice excelente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia de control automat a valorii mA ajustează semnalul astfel încât zgomotul din imagine să fie cât mai redus, iar doza încasată de pacient să fie foarte joasă.

 

Detectorul OptiWave ajustează punctul focal în timpul examinării astfel încât poate obține o rezoluție spațială de până la 0.24 mm. Astfel, și cele mai mici detalii pot fi observate pe o imagine achiziționată cu sistemul ANATOM 128.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ANATOM 128”