AeroDR1417

Este cel mai usor FPD produs la nivel mondial cu o greutate de doar 2.9 kg ce include si bateria.

KONICA-MINOLTA

 

Product inquiry

Categorie:

Descriere Produs

 

AeroDR este cel mai simplu mod de a realiza un flux de lucru digital. Mai rapid , mai flexibil si mai inteligent. Este cel mai usor FPD produs la nivel mondial cu o greutate de doar 2.9 kg ce include si bateria.

AeroDR1417_TL_01

AeroDR poate fi folosit oriunde cu „FPD Solution”. De îndata ce AeroDR este „inregistrat” în orice cameră cu raze X , AeroDR va fi gata de utilizare in salile de radiologie (raze X).
easy-work2

 Softul CS – 7 poate controla nu numai detectorul AeroDR dar si generatoarele de raze X si familia CR existente de la Konica Minolta. Nu este nevoie sa se opereze consola cu raze X pentru a ajusta conditiile de expunere.

CS7_easy-worklfow_3

 

Detectorul AeroDR este la fel ca o caseta de film conform dimensiunilor standard, astfel incat se va potrivi in orice tava/masa Bucky fara modificari.

csm_easy_work1_41c21b788b

Dupa expunere, o imagine preview apare imediat pe ecranul consolei CS-7 in mai putin de trei secunde. CS – 7 are o interfata grafica usor de utilizat adaugand functii noi de utilizare. Design GUI pot fi modificat dupa preferintele clientilor, reusind sa se obtina un design conventional.

csm_CS7_easy-worklfow_1_08_9a66d6e8c8

Siguranta pacientilor este primordiala, de aceea condensatorul litiu-ion este din cele mai noi tehnologii din lume, a fost adoptat ca o noua tehnologie. Aceasta tehnologie are multe avantaje, cum ar fi: rapiditatea de încarcare si nici un risc de supraincalzire. Pentru a spori performanta bateriei au fost integrate circuite de putere mica si un concept de economisire al energiei.

easy-work5

facebook_share