AeroDR NS 1417

Sistemul de digitizare AeroDR NS este prevazut cu un detector portabil foarte usor (3.6 kg incluzand bateria) cu o rezolutie foarte ridicata (pixeli de 150 μm) care comunica wireless cu statia de achizitie si postprocesare si foloseste software-ul ImagePilot v1.9.

Achizitiile pot fi realizate oriunde, iar in momentul in care detectorul se afla in apropierea consolei de operare imaginile pot fi descarcate in memoria de stocare a acesteia. Solutia optima pentru achizitionarea radiografiilor digitale, cat mai usor indiferent de locatia unde va aflati.

Product Inquiry

Categorie: Etichetă:

Descriere Produs

Sistemul AeroDR NS dezvoltat de Konica Minolta este prevazut cu un detector digital cu dimensiunea de 14″ x 17″ ce comunica wireless cu consola de operare ce asigura achizitia si post-procesarea imaginilor prin intermediul software-ului ImagePilot. Sistemul ofera posibilitatea utilizarii a 2 detectori AeroDR NS ce vor comunica cu unica statie de achizitie si post-procesare. Dimensiunea detectorului este de 384 mm x 460 mm x 15 mm, iar greutatea sa cu bateria montata este de 3.6 kg. Vizualizarea imaginilor se face prin intermediul ecranului tactil de 23″.

In functie de necesitatile dumneavoastra, detectorul/cei doi detectori comunica cu consola de operare prin intermediul unei retele wireless private sustinuta de un Access Point Aruba 305. In aria de acoperire oferita de Access Point detectorul este comandat direct de consola de operare si imaginile sunt transmise imediat catre aceasta. Detectorul prevede stocarea interna a maxim 200 de imagini, atunci cand nu va aflati in aria de acoperire. Acesta memoreaza radiografiile efectuate, iar in momentul in care conexiunea cu consola de operare este restabilita puteti descarca imaginile memorate si sa le atribuiti pacientilor corespunzatori. Odata descarcate, imaginile sunt sterse din memorie pentru a nu ocupa spatiul de stocare inutil si pentru a evita posibilitatea unor imagini in dublu exemplar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detectorul prevede Controlul Automat al Expunerii (detectia automata a razelor X) si achizitioneaza imagini de inalta calitate pentru o gama variata de tensiuni (kV) si intensitati (mAs). Timpul minim de expunere este de 2 milisecunde, iar timpul maxim de 3 secunde. Pentru pacienti ce necesita mai multe expuneri, prima imagine achizitionata poate fi observata in 4 secunde, iar urmatoarele achizitii pot fi realizate dupa 10 secunde una fata de cealalta. Rezolutia inalta este asigurata prin dimensiunea pixelilor de 150 μm, aria efectiva a imaginii fiind de 345.6 mm x 420 mm.

Cele doua baterii detasabile pot fi incarcate utilizand un incarcator extern, durata de incarcare la capacitate maxima fiind de aproximativ 3 ore per baterie. In modul stand-by aceasta are un timp de descarcare de pana la 14 ore, iar in modul Ready (detector pregatit de expunere) timpul de descarcare este de cca. 6 ore sau 212 expuneri.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “AeroDR NS 1417”