Tomografie Computerizata

Pentru Tomografie Computerizata oferim cele mai performante echipamente. Achizitia in mai putin de 30s, reconstructie rapida 2D/3D si scopie VR. Toate acestea insotiet de un soft AI ce poate detecta automat afectiuni precum COVID-ul!

Se afișează toate cele 5 de rezultate

 • CT Mobil

  Pentru CT-ul in varianta modulara , preocuparea majora este instalarea rapida si operarea sistemului CT IMEDIATA . Pentru a rezolva problema asamblării și instalării rapide a echipamentului, ANKE,oferă cea mai eficienta soluție In același timp sistemul CT , beneficiaza de tehnologii de scanare avansate și rapide

  SCENARII 

  Salvare de urgență, rapid și convenabil

  Aplicatii medicale , specializate pentru situatii de urgenta

  Situatii de epidemii , eficient și practic

  Materiale adecvate pentru dezinfectare

   


 • ANATOM 32/64 FIT

  Anatom 32 FIT & Anatom 64 FITANKE

  ANATOM  FIT 32 si 64 slice-uri ofera toata gama de  investigatii computer tomograf cu protocoale dedicate aplicatiilor pediatrice.

  Platforma tehnologica special conceputa in  varianta economic & fiabil – spatiu redus pentru instalare  – 18 mp,  pret extrem de accesibil.

  Pe unitatea de achizitie si postprocesare este instalat noul software AI dezvoltat de Anke pentru depistarea pacientilor infectati cu COVID-19. Zonele galbene reprezinta segmentarea automata de catre AI  a zonelor afectate de virus, evidentiind leziuni specifice (opacifieri, pleurezie, fibroza si altele).

   

   


 • ANATOM 128

  Echipamentul ANATOM 128 dezvoltat de către Anke este un sistem de tomografie computerizată de înaltă performanță, ilustrând cu succes avansul tehnologic al echipamentelor de imagistică din domeniul medical. Este capabil să atingă viteze înalte de achiziție și calitate extraordinară a imaginilor, asigurând doza optimă pentru pacient. Poate fi utilizat în aplicații în domeniul cardiologic, angiografic, neurologic, ortopedic și multe altele. Cu ajutorul tehnologiei Brushless PowerLink, asigură o lunbgă durată de viață a periilor de carbon datorită evitării contactului și frecării implicite, asigurând totodată o stabilitate ridicată și un risc foarte redus de avariere a componentelor electronice.


 • ANATOM 64 Precision

  Anatom 64 Precision este un sistem CT multislice elicoidal de clasa superioara, dezvoltat prin eforturi comune între ANKE și Analogic Corporation USA.

  • Tehnologie de salvare a energiei
  • Tehnologie de scanare cu energie duala
  • Inclinare Digitala Gantry
  • Software dedicat pentru analiza vasculara-masuratori
  • Tehnologie de reconstructie iterativa a imaginii de ultima generatie.

  ANKE

   


 • ANATOM 16 HD

  CT ANATOM 16 HD  ofera toata gama de  investigatii computer tomograf cu protocoale dedicate aplicatiilor pediatrice. Configuratia tehnica flexibila , special conceputa, permite upgradarea on site la gama ANATOM 64 PRECISION

  ANATOM 16 HD poate realiza imagistica precisa a variaterlor țesuturi și organe ale corpului uman,cât și localizarea cu acuratețe și diagnosticul calitativ al leziunilor mici.

   

  ANKE