RMN cu Magnet Permanent

Solutia RMN cu Magnet Permanent poate fi aleasa atunci cand sunt necesare campuri magnetice mai mici de 0.5T. Imaginile reconstruite ofera detalii fine ale zonelor anatomice studiate. Statia de achizitie si post-procesare ofera cea mai mare viteza de achizitie si reconstructie a imaginilor.

Se afișează toate cele 3 de rezultate

 • RMN cu Magnet permanent OPENMARK 5000

  OPENMARK 5000 este un RMN permanent cu un design nou , cu  cea mai mare intensitate a câmpului, cea mai rapidă viteza de scanare și cea mai subțire scanare a grosimii slice, din gama sa, model lansat în 2012 dupa  mulți ani de cercetări  ANKE.

  Sistemul adoptă cea mai performanta platformă hardware hardware și software-ul RMN, secvența de scanare, ANKE are o experienta de peste 30 ani in tehnologia imaginilor

  Stabilitatea ridicată a sistemului cu un raport SNR  ridicat , rezoluția și contrastul fiind cele mai bune din gama sa.

  ANKE


 • RMN cu Magnet permanent OPENMARK 4000

  OPENMARK 4000 este un produs nou de rezonanță magnetică cu caracteristici de design  la nivel de top.

  Magnet permanent de 0.4 T cu sistem de temperatura automat constant.

  Sistemul este echipat cu ultima generatie a platformei hardware si software, secvente de scanare, tehnologie de prelucrare a imaginilor dezvoltate de ANKE.

  Avantajele acestui sistem: design modular, înaltă performanță, operare stabilă și ușoară, racire cu aer și mentenanță facilă.

  ANKE


 • RMN cu Magnet permanent OPENMARK III

  Este cel mai recent sistem RMN cu magnet permanent cu deschidere mare ( ≥320°)  si masa pacient  actionata motorizat.

  Echipamenul ofera  confort pacientului pentru o gamă largă de examinări cu o calitate excelentă a imaginii de diagnosticare.

  Sistemul utilizează cea mai performanta  platformă hardware din lume .Software-ul OPENMARK III este realizat de ANKE , compania avand  o experienta in domeniu de peste 30 de ani . Secventele de scanare se remarca printr-o stabilitate ridicata    cu un raport semnal zgomot ridicat , o rezoluție si contrast, ridicate

  ANKE