Radiologie digitala

In radiografie adesea utilizam aparate de radiologie digitala fixa. Va oferim solutia in care imaginile sunt transmise wireless catre computerul de lucru!

Se afișează toate cele 4 de rezultate

 • Anke ASR6850P

  Sistemul de radiologie digitala Anke ASR6850P prezinta numeroase caracteristici avansate, ideale pentru aplicatiile radiologice. Cu o gama variata de miscari, generator de inalta putere, detectori cu rezolutie ridicata si numeroase instrumente software pentru post-procesarea avansata a imaginilor, ASR6850P este sistemul ideal pentru aplicatii de radiologie, ortopedie, cardiologie si multe altele.


 • Konica Minolta X60

  AeroDR X60 este un sistem digital integrat de radiografie, format dintr-un suport glisant montat pe podea, masa pacientului cu Bucky, stativ vertical, generator de raze X, tub de raze X, colimator și detector cu panou plat AeroDR.
  Tubul de raze X și colimatorul sunt fixate pe suportulaferent, iar stativul vertical și masa pacientului prevăd fiecare câte un Bucky ce conțin o grilă detașabilă și și sistemul de control automat al expunerii (AEC).
  Sistemul de raze X include un detector (sau doi detectori) care poate fi plasat în bucky-ul mesei pacientului sau al stativului vertical.


 • Braț U ASR-6150C Anke

  ANKE Medical Ecoline MGM Imagistica Computer Tomograf Rezonanta Magnetica Investigatii cu raze X

  Sistemul U-Arm ASR-6150C este un echipament de radiologie destinat utilizării atât pentru investigațiile de rutină, cât și pentru examinările din timpul operațiilor.  Cu o flexibilitate ridicată, control automat al expunerii pentru o doză redusă și imagini obținute de înaltă calitate, brațul U este echipamentul ideal pentru investigații rapide și de calitate.

  Examenele pot fi efectuate cu pacientul așezat, în picioare sau culcat. Pot fi realizate expuneri radiografice ale craniului, coloanei vertebrale, toracelui, abdomenului, extremităților și altor părți ale corpului. Nu poate fi utilizat pentru aplicații de mamografie și stomatologie.


 • PLX6500

  Sistemul radiografic cu raze X de inalta frecventa PLX6500 ideal pentru obtinerea imaginilor de calitate superioara a diferitelor tipuri de organe ale corpului uman .

  PERLONG